Henry E. Huntington Middle School

WE RISE BY LIFTING OTHERS
Bell Schedules » Assembly Schedule

Assembly Schedule

Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:05 AM 7:55 AM 50 min
Home Room 8:00 AM 8:05 AM 5 min
Period 1 8:10 AM 8:55 AM 45 min
Period 2 9:00 AM 9:45 AM 45 min
Period 3 9:50 AM 10:35 AM 45 min
Break 10:35 AM 10:45 AM 10 min
Period 4 & 1st Assembly 10:50 AM 11:35 AM 45 min
Period 4 & 2nd Assembly 11:40 AM 12:25 PM 45 min
Lunch 12:25 PM 1:10 PM 45 min
Period 5 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Period 6 2:05 PM 2:50 PM 45 min